به گزارش روابط عمومی و صنعتی شرکت صنایع آذرآب، روز سه شنبه 6 آذر1403، تعدادی از فناوران و پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی با همراهی دکتر جمال رحیمیان رئیس جهاد دانشگاهی تهران، معاونین این سازمان و دکتر محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای تقویت همکاریهای علمی و صنعتی و با هدف توسعه پژوهشهای کاربردی از صنایع آذرآب بازدید کردند.
پژوهشگران و فناوران در این بازدید با آخرین دستاوردها و فناوریهای مورد استفاده در خطوط تولید و همچنین توانمندی ها و تخصص شرکت صنایع آذرآب آشنا شدند.
در ابتدای این بازدید مهندس حمید معمارزاده مشاور مدیریت آذرآب در زمینه تحقیق و توسعه ضمن خوشامدگویی به پژوهشگران، به تشریح فعالیتها و پروژههای در دست اجرای شرکت پرداخت و با تاکید بر اهمیت همکاریهای بینبخشی گفت: اکثر تجهیزات در این شرکت برای اولین بار در کشور ساخته شده و متخصصین این صنعت دانش بنیان با دانش و تخصص خود از واردات برخی تجهیزات به داخل کشور جلوگیری کرده اند.
مهندس حسن غلامی مدیرخدمات پس از فروش شرکت نیز گفت: صنایع آذرآب در حوزه های مختلف صاحب دانش فنی است و در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و سیمان سازنده و در حوزه بویلر نیز طراح و سازنده تجهیزات بشمار می رود.
پژوهشگران در ادامه بازدید، در جلسه تخصصی با مدیران و کارشناسان آذرآب جهت بررسی همکاری های مشترک نیز شرکت کردند.
مهندس حمید مرادی مدیر بازاریابی و توسعه بازار شرکت صنایع آذرآب در این نشست این جلسات را فرصتی برای تبادل نظر و بررسی زمینههای همکاری مشترک در پروژههای تحقیقاتی و توسعه فناوری دانست و گفت: تبادل دانش و تجربیات بین صنعت و دانشگاه میتواند به ارتقای سطح کیفی تولیدات و توسعه فناوریهای نوین منجر شود.
دکتر رحیمیان، جهاددانشگاهی تهران را یکی از جامع ترین جهادها در کشور با حوزه های مختلف فعالیتی عنوان کرد و افزود: شناسایی زمینه های کار مشترک با صنعت و انعقاد تفاهم نامه با صنایع بزرگ از جمله شرکت صنایع آذرآب می تواند تبادل ظرفیت های علمی و همچنین ارائه خدمات دانش فنی به صنایع کشور را در پی داشته باشد.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی تهران در ادامه تاکید کرد: این بازدید نقطه عطفی در همکاریهای علمی و صنعتی خواهد بود و امیدواریم با توسعه این همکاریها و استفاده از ظرفیت ها به صورت متقابل، گامهای مؤثری در جهت پیشرفت و تعالی کشور برداشته شود.
دکتر محسن مرادی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز بر همکاری مشترک بین حوزه جهاددانشگاهی و تبادل ظرفیت ها بین صنعت و علم تاکید کرد و گفت: تعامل نزدیک بین جهاددانشگاهی و صنعت نه تنها به تقویت بنیه علمی و پژوهشی کشور کمک میکند، بلکه زمینهساز توسعه فناوریهای بومی و افزایش توان رقابتی صنایع داخلی نیز خواهد بود.
شرکت آذرآب همواره به دنبال ایجاد پلهای ارتباطی بین صنعت و دانشگاه بوده و بر این باور است که تعامل نزدیک بین این دو بخش میتواند به توسعه پایدار و افزایش بهرهوری منجر شود.